Facebook Instagram

Restaurant Nærvær

I vores vinbar, gemmer sig en lille restaurant med plads til 12. Her står Yves Le Lay mellem dig og komfuret, og byder velkommen til en nærværende oplevelse, med gastronomi i højeste klasse. Her er vores fokus på velsmag, råvarer af ypperste kvalitet og friskhed samt det klassiske kokkehåndværk.

Yves har udviklet en personlig stil og signatur med stærke rødder i det klassiske franske køkken, men med simplicitet og friskhed fra det nordiske køkken. Altid med udgangspunkt i de absolut bedste råvarer, tilberedt og forædlet med høj teknisk præcision and legesyg nysgerrighed efter nye smage og teksturer.

Menuen – DKK 1000 per person
Dagens tilgang af sæsonens fisk, kød og grønt forædles til en 6 retters menu af køkkenchef Yves Le Lay. Vine og drikkevarer kan tilvælges på dagen.

Hele molevitten – DKK 2000 per person
Skydes i gang med snacks og champagne. Derefter 6 retter, parret med en nøje udvalgt vinmenu, og sluttes af med kaffe og petit fours.

Du kan booke plads i restauranten her: BOOK NU

 

Website by danielfrom.dk