Facebook Instagram

Om Vinministeriet

Vinministeriet er kærlighed til vin, og et ønske om, at gøre fremragende vine til fornuftige priser, tilgængelig for alle.

Vin er et bærende element i Vinministeriet.

Vi importerer vine direkte fra små producenter og vinfællesskaber i blandt andet Spanien og Italien. Vores leverandører er nøje udvalgt efter deres kvalitet og passion for vin. Flere anvender biodynamiske principper og fremstiller vin af økologisk dyrkede druer.

Selvom vi er fortalere for at klare os selv, er vi ikke forstokkede eller blinde overfor andre danske vinimportører der importerer interessante og fremragende vine.

Vi samarbejder derfor med en håndplukket skare af vinimportører, for at få et varieret sortiment der tilgodeser forskellig smag og behag.

Vinene suppleres af vores madkoncept, der består af utraditionelle og moderne små retter der kombinerer middelhavets gastronomi med det nye nordiske køkken, med udgangspunkt i lokale og sæsonens bedste råvarer.

Oplevelsen kommer i første række. Alt hvad der serveres vil give dig en helt særlig oplevelse både hvad angår smag, duft og  udseende.

Vinministeriet er nysgerrighed og åbenhed efter at smage noget nyt, både hvad angår vin og mad.

 

 

Vinministeriet logo

Website by danielfrom.dk